MIJN OMA IS EEN SUPERHELD

Een interactief prentenboek voor kinderen vanaf 4 jaar, wanneer opa of oma te maken krijgt met de ziekte van Alzheimer. Een onderwerp dat ontzettend belangrijk voor me is, zeker omdat ik ook mijn eigen opa heb verloren aan de gevolgen van deze ziekte. Om deze reden wilde ik iets doen om jonge kinderen een handvat te geven wanneer ze in deze vervelende situatie terecht komen. Want wat als je al oud genoeg bent om te begrijpen dat er iets aan de hand is met opa of oma, maar te jong om zelf uit te kunnen zoeken wat?

Hopelijk kan ik deze jonge kinderen, en natuurlijk ook hun ouders, een handje helpen om deze moeilijke situatie ietsje beter begrijpbaar te maken.

Tijdens de internationale Key Colours Competition werd een kleine selectie inzendingen door Clavis Uitgeverij uitgekozen om daadwerkelijk te worden uitgegeven. Ook 'Mijn oma is een superheld' was daar onderdeel van, en inmiddels ligt mijn eerste prentenboek verspreid door Nederland in de winkels!

 

Boeklancering

18 Februari 2018 om 15.00 u zal ik mijn boeklancering vieren bij de Boekenberg in Eindhoven. Het lijkt me super als jij er ook bij bent!

 

Bestellen?

Liever online bestellen? 'Mijn oma is een superheld' is onder andere verkrijgbaar bij bol.com.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© December 2017 Clavis Uitgeverij, Hasselt - Amsterdam - New York, Illustraties en tekst van Marloes van Loon uit Mijn oma is een superheld.